Erna Snellen

Werkelijke verandering

Vanaf mijn 15e houd ik mij bezig met de menselijke geest en hoe we meer regie krijgen over ons denken, voelen en doen. Ik ben gefascineerd door hoe we ons denken, voelen en gedrag kunnen beïnvloeden. Wat echt werkt en wat niet.

Vanaf 2006 werk ik als Coach en Therapeute. Honderden mensen heb ik begeleid bij transformatieprocessen. Om de doelen te bereiken die zij graag wilden bereiken.  Die lagen op werkgebied maar ook op prive gebied.

In 2012 specialiseerde ik me in thema ’s rondom Codependentie. Dit uit zich in bijvoorbeeld perfectionisme, aanpassingsgedrag, moeite met “nee” zeggen, het gevoel niet goed genoeg te zijn daardoor altijd willen bewijzen en presteren. Eronder zitten gevoelens als leegte, schuld, onzekerheid, oude onverwerkte pijn/verdriet, onvoldoende zelfvertrouwen en eigenwaarde.  Ik bied een traject waardoor mensen een switch maken naar meer innerlijke kracht en waarde. 

Opleidingen en Interventies

In een ver verleden rondde ik een reguliere HBO opleiding af richting Human Resources. Daarna deed ik vele opleidingen, trainingen, cursussen en workshops op HBO+ niveau het gebied van Coaching, Counselling en Therapie.

Ik werk met interventies vanuit Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness, Delenwerk, Voice Dialoge, NLP, RET, Transactionele Analyse, Inner Child Therapy, MES methode en Integral Eye Movement Therapy.